Merkezefendili Gençler İstanbul’a Gidiyor

Merkezefendili Gençler İstanbul’a Gidiyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından 11. Sınıflar için yapılan ‘Haydi Gençler İstanbul’a’ gezisi, bu senede kaldığı yerden devam ediyor.

A+A-

Akşam sularında yola çıkmış olan öğrenciler, sabah ilk durak olarak Eyüp Sultan Camisi’ni ziyaret ediyorlar. Kahvaltı için Sultanahmet’e geçen kafile, daha sonra bir üniversite gezisi yapıyorlar. Öğrenciler buradan Miniatürk müzesi ziyarette bulunuyorlar. Ardından Panorama 1453 Müzesi’ni ve Merkezefendi Hazretleri’nin Türbesi’ni ziyarette bulunan öğrenciler, buradan da Avrupa’da en iyi 10 tema park arasına girmiş olan İsfanbul’a geçiyor. İsfanbul’dan sonra boğaz turu yapan öğrenciler en son Kız Kulesi’ni ziyaret edip Denizli’ye dönüş için yola çıkıyorlar.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU UĞURLAYACAK

Her sene olduğu gibi bu sene de kafileleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurlayacak. Gençler Salı, Perşembe ve Pazar günleri yola çıkacaklar. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi İstanbul gezisi ile buluşacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, “GELECEĞİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Haydi Gençler İstanbul’a vizyon projemizin 4. Yılında olduklarını, bu senede Merkezefendi’deki liselerden toplamda 4 bin öğrenciyi İstanbul ile buluşturacaklarını, İstanbul’un, ülkenin tarihi ve kültürü açısından çok önemli bir şehir olduğunu, Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime her zaman vermeye devam edeceklerini, çünkü Merkezefendi’nin geleceğine önem verdiklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.