Meryem Tan İtalya Yolcusu

Meryem Tan İtalya Yolcusu

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda oynayan ve A Bayanlar Milli Takım’a seçilmiş olan Meryem Tan, İtalya’daki Avrupa Şampiyonası’na gidecek.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nce 2015’de kurulmuş olan Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Meryem Tan, bir defa daha milli takıma gitti.  Başarılı sporcu geçen Temmuz ayında, milli takım kampına davet edildi ve İtalya’da ki Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına katıldı. 3 sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadelesini veren Pamukkale Belediyespor’un kadrosundaki başarılı sporcu 17 sporcu arasında yer alıp, hem Pamukkale hem de Denizli namına gurur kaynağı olmayı sürdürüyor.

 

BAŞKAN GÜRLESİN, “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

 

Pamukkale Belediyesi’nin sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını dile getiren Başkan Gürlesin, Bilhassa da gençlerin spor alanında başarılı sonuçlar elde etmesinin daha gurur verici olduğunu, Pamukkale Belediyesi olarak, spor kulübü bünyesinde kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın engelli vatandaşlara umut verdiğini, güç verdiğini gördüklerini, bunun da ne kadar doğru bir iş yaptıklarını gösterdiğini, sporcu Meryem Tan’ın, takım ile çalışmaya başladığından beri başarı grafiğini yükseltmeye devam ettiğini, hedeflerinin milli takıma giden sporcu sayısını artırmak olacağını sözlerine ekledi.

 

Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu olan Meryem Tan, 3-11 Eylül 2018’de İstanbul’da Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takım Kampı’na katılmıştı. Başarılı sporcu, Milli Takımla beraber 12-16 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Udine kentinde yapılacak olan, Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası’nda kendini gösterecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.