Meteorolojiden Kar Uyarısı !

Meteorolojiden Kar Uyarısı !

Denizli’de kış mevsiminin kendini gösterdiği şu günlere yetkililerden kar uyarısı geldi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli'nin pek çok ilçesinde salı günü kar yağışının beklendiğini ve karın bu ilçeleri etkileyeceğini belirtti. Merkezde ise yağmur bekleniyor.

 

Denizli, bir hafta aranın ardından yeniden kar yağışının etkisi altına girecek. Güneşli geçen hafta sonunun alınan bilgilere göre pazar ve pazartesi günlerini parçalı bulutlu bir havanın etkisinde geçirecek olan Denizli'de salı günü kar var.

Kar Yağışı 13 İlçeyi Etkileyecek

Denizli'nin 13 ilçesi salı günü sabah saatlerinden İtibaren kar ile karşılayacak. Karın beyaz Örtüyle kaplayacağı ilçeler Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas olacak. Beyağaç, Buldan ve Honaz'da ise kar yağmurla karışık yağacak.

6 İlçede Çarşamba da Kar Var

Kar 13 ilçeyi salı günü etkisi altına alırken, 6 ilçede çarşamba günü de kar görülecek- Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Honaz, Serinhisar, Bozkurt, Çivril, Çardak ve Baklan'da kar yağışı çarşamba günü de devam edecek.

 

Kış koşullarının trafiği felç ettiği Cankurtaran bölgesi için de uyarı geldi. Kar yağışının ardından Denizli-Antalya Karayolu, Cankurtaran, Serinhisar ve Acıpayam güzergahında sürücülerin dikkatli olmaları istendi.

Merkezde Yağmur

Denizli'nin geneli salı günü kar yağışının etkisi altına girerken, merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ile Sarayköy'de ise yağmur var.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.