Meteoroloji'den yıldırım ve sel uyarısı!

Meteoroloji'den yıldırım ve sel uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; yurdumuz bu hafta şiddetli yağışların etkisi altına girecek. İşte Denizli'de önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu...

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre yurdumuz bu hafta kuvvetli sağanak yağışların etkisi altında kalmaya devam edecek. Sıcaklıklarda 3-4 derecelik bir azalma beklenirken Denizli'de önümüzdeki 5 gün yağışı geçecek.

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada; ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Yağışlar özellikle; Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Diyarbakır, Batman, Mardin çevreleri ile Bingöl'ün güney kesimlerinde kuvvetli hissedilecek. Güneydoğu Anadolu'da ise toz taşınımı bekleniyor.

DENİZLİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Denizli'de yarın haftanın ilk gününde gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Pazartesi gününde en düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 24°C olacak. Cuma gününe kadar etkili olacak olan yağışlar Çarşamba gününde azalsa da aynı gün gece saatlerinden itibaren ara ara kuvvetlenerek Cuma gününe kadar devam edecek.

7 Mayıs Pazartesi: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 24

8 Mayıs Salı: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 26

9 Mayıs Çarşamba: Mevzi sağanak yağışlı 29

10 Mayıs Perşembe: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 29

11 Mayıs Cuma: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 27

Denizli Hava Durumu 7 Mayıs Pazartesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.