Mevlüt Demir'in Çal Ziyareti

Mevlüt Demir'in Çal Ziyareti

Çal İlçe Emniyet Amirliği çalışmalarını yerince incelemek ve yerel yöneticilerle, esnaflarla ve muhtarlar ile kaynaşmak isteyen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Çal ilçesine gitti.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir tarafından, Çal Kumral Mesireliği’nde yemekli toplantı yaptı. İlçede bulunan sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileriyle bazı muhtar ve esnaflarında katılımda bulunduğu toplantıda konuşma yapan Demir, Denizli’nin bütün ilçelerinde ‘Dayanışma’ ismi ile bu tür yemek organizasyonları yaptıklarını,  halk ile kaynaşmak adına, personelin motivasyonu yükseltmek için bu toplantıların düzenlendiğini, Başkan Fethi Akcan ve muhtarlara çok teşekkür ettiğini, kendilerini çok iyi ağırladıklarını, Çal’dan edinmiş olduğu olumlu düşüncelerin güçlerine güç katacağını ve memur arkadaşlar ile yöneticilerin çok iyi çalıştığını söyledi.

ÇAKI BIÇAĞI VERİLDİ

Mevlüt Demir, konuşması bitirince cebinden çakı bıçağını çıkararak Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a armağan etti. Bu arada tüm davetliler çakı bıçağı hediye etmenin ne anlama geldiğini düşünmeye başladılar. İslam Dini’nde çakı bıçak taşımanın sünnet olduğu ifade ediliyor. Çünkü Hz.Muhammed’in yaşamış olduğu zamanda devamlı kılıç ya da bıçak taşınıyordu. Şimdiki yasalarda kılıç ya da bıçak taşımaya izin verilmediğinden sünneti yerine getirmek isteyenler yanlarında çakı bulundurabiliyor.

AKCAN, POLİSLERE KUTLAMA

Çal ilçesinde görev yapan polisleri başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, Emniyet müdürü Mevlüt Demir’le başkanlık ya da müdürlükten başka dostluklarının, kardeşliklerinin olduğunu, polis arkadaşların şimdiye dek Çal’da başlarını öne eğdirecek bir davranışta bulunmadıklarını,  emniyet müdürünün huzurunda tüm polis kardeşlerine teşekkür ettiğini ve şehit olan tüm polis ve güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet dilediğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.