Millet Gereken Cevabı Verecek

Millet Gereken Cevabı Verecek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçesi’nde Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Tin’i, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve partililer yalnız bırakmadı.

A+A-


 

“TAKTIKLARI MASKELER EŞKIYALIKLARINI ÖRTMÜYOR”

 

Suruç’ta AK Partililere karşı yapılan saldırının asıl niyetleri meydana çıkardığını ifade eden Şahin Tin, terör örgütü PKK’nın ve uzantısı HDP'nin seçmeni sindirmek ve iradesini silah ile bloke etmeye yönelik saldırı ve katliamlarının sürdüğünü, Suruç’ta meydana gelen saldırının da bunun göstergesi olduğunu, bunların demokrasi gibi, barış ve kardeşlik gibi bir niyetlerinin olmadığını dile getirdi.

 

“HAİNLİKTE YARIŞIYORLAR”

 

Milletvekili Şahin Tin,  bazı grupların adeta hainlikte yarıştıklarını, niyetlerinin de söylemlerinin de bir olduğunu,  Allah’ın izni ile Cumhur İttifakının, Milletin desteği ile ve güveniyle kirli ittifak olan CHP-HDP-PKK ittifakını yerle bir edeceğini, 24 Haziran seçimlerini Türkiye’nin ve milletin kazanacağını, eli kanlı örgütten medet umanların, terör örgütlerine alenen destek verenlere yol açanların, 24 Haziran’da milletten yiyecekleri tokat ile yerle yeksan olacaklarını dile getirdi.

 

“TAKİYYE YAPARAK KAZANACAKLARINI SANIYORLAR”

 

Milletvekili Şahin Tin, Bugünün 1932’den 1950'ye dek 18 sene devam eden ezan yasağının kaldırıldığı gün olduğunu, Ezan-ı Muhammedi yasağının 16 Haziran 1950'de kaldırıldığını, bugün o zihniyetin kalıntısının katı laikçi, mukaddesat düşmanlarının adeta takiyye yapıp tekrar fırsat kolladıklarını belirtti.

 

“15 TEMMUZ’UN RÖVANŞINI ALMAYA ÇALIŞIYORLAR”

 

Şahin Tin, Cümbüş ittifakının Allah’ın izni ile ve Milletin ferasetiyle yine ve bir defa daha yenilerek dağılacağını, ne yapılırsa yapılsın başaramayacaklarını, bu milletin, onlara 24 Haziran’da gerekli cevabı vereceklerini, cümbüş ittifakının milletin kaderine yönelik saldırısının, milletin zaferiyle sonuçlanacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğin katlanarak sürdürdüğünü söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.