Millet İttifakı Açılışta Buluştu

Millet İttifakı Açılışta Buluştu

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

A+A-

Denizli Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Başta Olmak Üzere Merkezefendi İlçe Başkan Adayı, Pamukkale Belediye Başkan Adayı, İYİ Parti Yöneticileri Ve Üyeleriyle çok sayıda vatandaşın katılımları ile İYİ Parti Denizli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Millet İttifakı Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Şeniz Doğan burada yaptığı açıklamada zafere az kaldığını, Merkezefendi’de kapı kapı gezdiklerini ve tek amaçlarının Denizli’nin sosyal demokrat belediye anlayışına kavuşması olduğunu belirtti.

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı, Ahmet Divarcı ise özgürlüklerin en iyi şekilde yaşandığı bir Türkiye için geldiklerini, tek hedeflerinin vatandaşların yüzünü güldürmek olduğunu dile getirdi.

Açılışta konuşma yapan Ümit Bahtiyar, Denizli’de anketlerde önde olduklarını, Denizli’nin İYİ olacağını, gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini, özellikle köylerde durumun iyi olduğunu ifade etti. İlçelerde büyük yatırımlara imza atılması gerektiğini, ihtiyaç olduğunu belirten Bahtiyar, çok proje ile değil yapılabilir projelerle geldiklerini, istişare kültürünü yeniden canlandırarak ortak akla önem vereceklerini ifade etti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.