Millete 'İllallah' Dedirten Akaryakıt Hırsızı Yakalandı

Millete 'İllallah' Dedirten Akaryakıt Hırsızı Yakalandı

Denizli’nin Çal İlçesinde bir süredir iş makinesi sahiplerini bezdiren akaryakıt hırsızı Jandarma Ekiplerinin başarılı operasyonu ile suçüstü yakalandı.

A+A-

İddiaya göre, Çal İlçesinde bir süredir bazı vatandaşlara ait iş makinelerinden akaryakıt çalındığı şikayetleri üzerine harekete geçen Jandarma Ekipleri yaptıkları incelemeler sonrası Çal lçesinin Akkent Mahallesinde ikamet eden 30 yaşındaki Gökhan G. isimli şahsı izlemeye başladı.

Şahsın tutarsız hareketlerinden şüphelenen Jandarma Ekipleri otomobili ile Hançalar Mahallesine doğru giden şahsı takip etmeye başladı.

Hançalar Mahallesine gelindiğinde Jandarma Ekiplerinin şüphesi boş çıkmadı ortaya çıktı. Gökhan G. isimli şüpheli şahıs yanında getirdiği ve özel tasarladığı düzeneklerle farklı noktalardaki iş makinelerinden yanında getirdiği bidonlara yaklaşık 300 litre akaryakıt doldurarak geri dönüşe geçti.

Bu durumu an be an görüntüleyen Jandarma Ekipleri şüpheli şahsın kullandığı otomobilin Çal İlçesinin Akkent Mahallesi girişinde etrafını sardı. Karşısında Jandarma Ekiplerini gören şüpheli şahıs neye uğradığını şaşırdı. Kaçacak yeri bile kalmayan şüpheli şahıs olay yerinde gözaltına alındı. Şahsın otomobili ve ikametinde yapılan aramalarda bidonlar içerisinde çalınan akaryakıtlar ile bu işte kullanılan düzenekler bulundu.

Tutuklandı

Gözaltına alınan şahıs Çal İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 30 yaşındaki Gökhan G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çal İlçesinde iş makinelerine dadanan ve akaryakıtlarını çalarak satan hırsızın yakalanması ve tutuklanmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes alırken, bu olayın peşini bırakmayan Jandarma Ekiplerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.