Milletimize Sabır Diliyorum

Milletimize Sabır Diliyorum

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce Mehmetçiğe  İdlib’te yapılan saldırı ile alakalı taziye mesajı yayımladı.

A+A-

İdlib’de dün gece sularında TSK’ya karşı yapılan saldırıda son bilgilere göre 33 askerimiz şehit olurken, 32 asker de yaralandı. Başkan Gökce konu ile alakalı bir açıklama yayınlayıp şehit ailelerine baş sağlığı diledi.

Unutmayacağız

Başkan Gökce yayınladığı mesajda “Dün İdlib’de milletimize yapılan saldırı sonucu 33 askerimiz şehit düştü. Aralarında Denizlili Piyade Teğmen Ahmet Duyar’ın bulunduğu 32 vatan evladımız ise yaralandı. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum, Peygamber Efendimize komşu olmalarını niyaz ediyorum. Şehadete eren Mehmetçiklerimizin destekli güçler tarafından şehit düşmesi Türk Milletini derinden yaralamış ve üzmüştür. Şehit kardeşlerimizin ailelerine Türk Milletinin inancıyla birlikte bol sabırlar diliyor acılarını paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kahraman evlatlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

Gökce yaralı askerler içinse “Edinilen son bilgiler 32 şehidimiz olduğu yönünde ve Buldanlı hemşehrimiz Ahmet Duyar’ın yaralandığını da büyük bir üzüntüyle öğrendik. Yaralı kardeşlerimizin tümüne Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.