Milli Eğitim Müdürü ve Başkan Okul İnşaatını İncelediler

Milli Eğitim Müdürü ve Başkan Okul İnşaatını İncelediler

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, inşaatı devam eden Karahisar Çok Programlı Lise inşaatında incelemelerde bulundu.

A+A-

İncelemeye İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ, Tavas Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer ALCA, Kemal Sarıkaya Ortaokulu Müdür Yardımcısı, Çiftçi mallarını koruma başkan yardımcısı İsmail YARAŞIR, Oda temsilcileri ve mahalle muhtarı İbrahim CANEKİZ eşlik etti.

Yapımı devam eden lise inşaatı Karahisar Belediye Başkanı ve Karahisar Kasabası Lise Binası Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erdal KARACAN ve Okul Aile Birliği Başkanı Erol ŞAMA arasında imzalanan protokol gereği 12 derslikli lise binasının tamamı yapılmak üzere 09/02/2011 tarihinde protokol imzalanmış ve işe başlanmıştı. 20/12/2012 tarihinde Dernek Başkanı tarafından Lise binasını tamamlama imkanı olmadığından tamamlanması ve eğitime kazandırılması için dilekçe verilmiştir. 2013 Yılında Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden ikmal keşiflerinin hazırlanması istenmiş olup Bakanlığımızdan ödenek talep edilmiştir. 27/12/2014 tarihinde Bakanlığımız tarafından ikmal ödeneği İlimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına gönderilmiş olup keşif güncellemeleri ilgili Müdürlük teknik elemanlarınca yapılmaktadır.

İhalesi YİKOB tarafından yapılacak olan inşaatın 2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanmaktadır.İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan AKYOL, "Karahisar Çok Programlı Lisesi'nin 2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için için tüm çalışmaların devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.