Miraç, Müslümanlar için Rahmet ve Lütuflarla Doludur

Miraç, Müslümanlar için Rahmet ve Lütuflarla Doludur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, Miraç’ın Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olduğunu söyledi.

A+A-

MHP İl Başkanı Gökalp, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘’Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, sadece gerçek imanla anlaşılabilecek büyük bir mucizedir.İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir” dedi.

Türk İslam aleminin Miraç kandilini kutlayan Gökalp, “Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir. Bu düşüncelerle Denizlili hemşehrilerimizin ve Türk-İslâm Âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.