Muharrem İnce Denizli'den Başlıyor

Muharrem İnce Denizli'den Başlıyor

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Denizli’ye geliyor…  İşte İnce’nin Denizli programı ile alakalı detaylar.

A+A-

Muharrem İnce 12 Mayıs tarihinde Bozkurt'ta yapımı biten güneş enerjisi santralinin açılışına katılımda bulunacak ve aynı gün halka hitap edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafında cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen ve aday olduğu gün CHP’nin değil herkesin Cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek dikkatleri üzerine çeken CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, 12 Mayıs günü Denizli ilinde olacak.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'in davetlisi olarak şehre gelecek olan İnce, burada güneş enerjisi santralinin açılışında bulunacak.

Bozkurt Belediyesi'nin önemli projelerin bir tanesi olan ve Kuyucak Mahallesi'nde yapımı biten santralin açılışından sonra Denizli iline geçecek olan İnce burada saat 16:00'da halka hitap edecek. Denizli ilinde yapılacak olan mitingin yeri henüz belli değil.

AYLIK 60 BİN TL GELİR

Ayrıca Bozkurt Belediyesi'nin üç senedir çabalayıp  yaptığı Kuyucak'taki güneş enerjisi santrali ilçe belediyesinin bütçesine aylık 60 bin TL girdi olarak yansıyacak. Bir senelik fizibilite çalışmalarından sonra tarıma elverişsiz bir arazide imar çalışması yapan Başkan Birsen Çelik, Aydem ile 2015 senesinde 1 megawatlık bağlantı anlaşması imzalandı. Bütçesi tamamen Bozkurt Belediyesince karşılanan santralin ihalesi 4 milyon TL’den verilmişti. Santralin beş sene içinde tüm masraflarını amorti edeceği ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.