Muharrem İnce'den Huzur Projesi

Muharrem İnce'den Huzur Projesi

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Denizli ve Bozkurt’ta partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Konuşmasında Muharrem İnce’de “ince” göndermeler de geldi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Denizli'de Demokrasi Meydanı'nda halk ile bir araya geldi. İnce'yi Denizli'de Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli il ve ilçe yöneticilerinin yanında milletvekili aday adayları da karşıladı. Bozkurt İlçesi'nde de bir açılış yapan İnce, konuşmasında ağırlıklı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yaptı. Kendisinin hukuk devletine ve özgürlüklere inandığını vurgulayan İnce, insanları Alevi-Sünni-Şafi diye ayırmadığını tüm insanları sevdiğini ve gönlünde hepsine yer olduğunu ifade etti.

Çocuklara Aş Bulmak İçin Adayım

Geleceğin çocuklarda olduğunu dile getiren ve çocuklar için aday olduğunu vurgulayan İnce, 30 sene evvel cep telefonu olacağını ve görüntülü aranacakları söylese herkesin güleceğini, 30 sene sonra ne olacağını akıllı çocukların bileceğini, kullanılan telefonları Türk çocuklarının yapmadığını, amacının, bu memleketin akıllı çocuklarına bu telefonları yaptırmaya çalışmak olduğunu, tüm çocukları için cumhurbaşkanlığına aday olduğunu, en iyi üniversitelerde her sene 10 bin çocuğun yurt dışına gönderileceğini, onlara yol gösteren, yön gösteren, aş, iş bulmaya çalışan bir Cumhurbaşkanı olacağını, bilgisayar mühendisi sayısının ise 10 katına çıkarılacağını belirtti.

Huzur Projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP ile alakalı sözlerine de eleştiri yönelten İnce, Türkiye'nin cumhurbaşkanı meydanlarda CHP hakkında 'pislik' konuşursa, 'çöplük' derse geleceği kaybedeceğimizi, kendisinin projesinin huzur olduğunu, barışı sağladıktan sonra ekonominin büyüyeceğini, sonra da adil bir şekilde paylaşacaklarını, Türkiye’nin bunu okuyamaması halinde ise ülkenin fakir kalacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.