Muhtar Değil Cumhurbaşkanı Sanki

Muhtar Değil Cumhurbaşkanı Sanki

Denizli’nin Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi Muhtar adayı Ali Kaygın, verdiği vaatlerle dikkat çekiyor. Adayın vaatleri ise ‘Yok artık’ dedirtti.

A+A-

Genç ve güçlü kadromuzla gümbür gümbür geliyoruz” sloganıyla yola çıkan 31 yaşındaki Ali Kaygın doğup büyüdüğü Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesi’nde muhtar adayı oldu. Kaygın öyle vaatlerde bulundu ki duyanları şaşırttı. Kaygın, mahalleye metro hattından tutun gelin ithalatına kadar farklı vaatlerde bulundu. Çamelili Kaygın, vaatleri ile Bakanlardan Belediye Başkanlarına kadar bütün yetkilerini kendinde topladı. Kalınkoz Mahallesi için çok önemli projelerinin olduğunu işaret eden Ali Kaydın, Mahalle’nin çeşitli yerlerine vaatlerinin bulunduğu afişler astı.

İşte o vaatler:

“Önce Allah’ın izni, sonra da sizlerin desteği ile Kalınköz mahallemizi Turizmin başkenti yapacağız. Merkez Kabristanlığın girişine ATM yapılacak. Kefenin cebi yok. Kalınkoz’un ATM’si olacak.

Elmalı’dan Kalınkoz’a kadar teleferik hattı kurulacak.

Kalınkoz Mahallesi’ne, Güreş Arenası yapılacak.

Kalınkoz ve çevre mahallelere Metro hattı düşünecek.

Ayda herkese bir gün tatlı dağıtılacak.

Denizli’nin en büyük göbek taşı hamamı yapılacak.

Gerekirse, gelin ithal edilecek.”

ŞAKAYMIŞ!

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sevgili Muhtar adayı abilerim dün yaptığımız mizah amaçlı paylaşıma burada son vermek isterim. Yaptığımız adaylık paylaşımı ile kırdığım ve kızdırdığım kim varsa affola maksat biraz eğlenmek gergin ortamı yumuşatmak. Vaatlere gelince dilin kemiği yok sadece hayal etmek yeterli, kaldı ki verdiği vaatleri tutup yapanı da görmedik maalesef. Umarım kimsenin kimseyi kırmadığı kazananın da bu yetkiyi Kalınkoz'umuz için kullandığı bir yarış olur. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Başarılar” ifadelerini kullandı.

Aday olmadığının da altını çizen Kaygın, işsiz olduğunu 3 aydır iş bulamadığımdan yakındı. Kaygın “iş bulamadığım için boş boş oturmaktansa arkadaşlarla bir araya gelerek eğlenelim dedik. Aza adaylarının birisi Çivril çıtaklı 2 tanesi köyümüzün insanlarından bende dahil diğer üçümüz de Denizli’de ikame ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.