Muhteşem Sünnet Düğünüyle Erkekliğe Adım Attı

Muhteşem Sünnet Düğünüyle Erkekliğe Adım Attı

Ordu'nun Ünye İlçesinde  Songül  ve Ümit Yılmazın  oğlu  Anıl Eymen Yılmaz, Ordu'nun Ünye  İlçesi Asmalı Bahçe Düğün Salonu'nda  düzenlenen  muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

A+A-

Ümit Yılmaz ve Songül Yılmaz, çiftinin  oğlu Anıl Eymen Yılmaz, hafta içi düzenlenen  muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

Yılmaz Ailesi Ünye İlçesinde sünnet olan oğlu ve yakınlarının katılımı ile sünnet konvoyu düzenlenerek ilçe turu attı.

Yılmaz  ailesinin sünnet törenine Ünye İlçe Şube Kadastro Müdürü Alpaslan Çelik, Ünye İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Hakan Kuzu, Ünye İlçe Eski Belediye Başkanı Osman Yurt,  siyaset  dünyasından, iş adamlarına , çok sayıda eş ,dost ve akrabalarının katıldığı sünnet düğünü Songül  ve Ümit Yılmaz, çifti oğlu  sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.

Ünye  İlçesi Asmalı Bahçe Düğün Salonu'nda Yemek ikramının ardından davetli   tarafından organize edilen düğün misafirlerden tam not aldı.

Düğüne katılan davetliler gün boyunca Anıl Eymen Yılmazın  mutluluğuna ortak oldular. Songül, Ümit Yılmaz,  çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Düğün sorası davetliler, erkekliğe ilk adımını atan Anıl Eymen Yılmaz'ı tebrik ederek, anne ve babasına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Görkemli sünnet düğününde Anıl Eymen Yılmaz, sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocukları eğlendirerek onlarla çeşitli oyunlar oynadı.

Ali Yazan /Ordu /Akis Haber  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.