Mühür İçin Yarışan Kadınlar

Mühür İçin Yarışan Kadınlar

Çameli'de mahallelerinde muhtarlık yarışına katılan 2 kadın, erkek adaylara karşı yaptıkları yarışı 31 Mart'ta kazanarak muhtarlık mührüne sahip olmak istiyor.

A+A-

Çameli’de yaklaşık 150 muhtar adayından 3'ü kadın.

ÇAMELİ’DE KADIN MUHTAR ADAYI SAYISI ARTIYOR

İlçenin  farklı mahallelerde adaylığını açıklayan Ulvi Özdemir,Naide Tosun ve  Karabayır Mahalle Muhtar Adayı Nurgül Uysalkapı kapı dolaşarak vatandaşlardan muhtarlık için destek istiyor. En büyük destekçileri olarak gördükleri kadınlardan oy isteyen muhtar adayları, erkeklerden oy istemeyi de ihmal etmiyor. Mahallelerini güzelleştirecek projelerini anlatarak seçmenlerine vaatte bulunan kadın muhtar adayları, 31 Mart'taki seçimden galip ayrılarak muhtarlık mührünü elinde bulundurmak istiyor.

Çameli Yeni Mahalle’ de muhtar adayı olan evli ve 2 çocuk annesi  Işık  Özdemir seçim çalışmalarını yürütmek için bir ekip kurduğunu ifade ederek, ekibiyle Yeni Mahalle’de  evleri tek tek gezip kendini tanıttığını söyledi. 

Çameli seçmenlerin bu sefer bir ilki yapmalarını ve kadın adayları tercih etmelerini istiyorum. Eşitlik söylemimiz dilde kalmasın çünkü halkımızın yarısı kadın, kadınlara da söz hakkı verilsin, onların da bir temsilcisi olsun, temsil edilecek makamları olsun. Seçmenlerden sandık başına gittikleri zaman kadınların da ne kadar titizlikle, incelikle hizmet edebileceğini düşünerek tercihlerini kadın muhtarlardan yana yapmalarını istiyorum."

 3 MUHTAR ADAYI FARKLI MAHALELLERDE AMA GÖNÜLLERİ BİR 

Yunuspınar Mahallesi Muhtar Adayı Naide Tosun ise Kadın muhtarların belediye ile mahalle sakinleri arasında daha sağlıklı iletişim kuracağına inanıyorum. Kadınlar daha duyarlı ve anaç bir yapıya sahip olduğu için muhtarlıkta daha başarılı olacaktır" şeklinde konuştu. Tosun Yunuspınar  Mahallesinde 2çocukluğumdan beri y  ikamet ettiğini belirten Muhtar Adayı Naide Tosun  seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandığını ve birçok komşusundan destek gördüğünü söyledi.

Karabayır Mahalle Muhtar Adayı Nurgül Uysal ; Mahallemize kadın eli değmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu işi layıkıyla yapacağıma inanıyorum. Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağım. Mahallemizde oturan insanlarla görüşerek sorunlarını dinleyeceğim ve çözüm üretmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Muhtar adayı olacağımı söylediğim zaman eşim ve çocuklarım olumlu karşıladılar ve her zaman yanımda olduklarını söylediler. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah 31  mart Pazar günü yapılacak seçimlerde mahalle sakinlerimizin gereken desteği vereceğine inanıyor ve mahallemizin gelişmesi için çalışacağımın sözünü veriyorum dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.