“Ne sadrazam torunuyum ne de ev sahibi”

“Ne sadrazam torunuyum ne de ev sahibi”

“Sadrazam torunuyum” açıklamalarında ki kadına benzetilen Birsel duruma sitem etti. Ben “Gazi torunuyum”...

A+A-

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Gündem olan açıklamalara imza attı. Dedelerinin sadrazam olmadığını ifade eden Birsel İstiklal Savaşı Gazisi olduğunun altını çizdi. Çeşmenin yarısının kendisine ait olmadığını ifade eden ünlü oyuncu evi bile olmadığını söyledi. "Sadrazam torunuyum, Çeşme'nin yarısı benim” açıklamalarında bulunan kadına benzetilen Gülse Birsel, duruma sitem etti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gülse Birsel, tepkisine dile getirdi.
 

“NE SADRAZAM TORUNUYUM NE DE EV SAHİBİ”


Geçtiğimiz günlerde sadrazam torunu olduğunu belirterek Çeşme’nin yarısının kendisine ait olduğunu söyleyen 43 yaşındaki Nilüfer Bozbağ, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Bozdağ, Gülse Birsel'in "Aile Arasında" yer alan Mihriban karakterine benzetildi.

 

Twitter'ın trendler kısmında ismini gören Gülse Birsel, konu ile ilgili açıklama yapma gereği duydu. Birsel, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
"Merak edenlere açıklayayım: Hanımefendinin, "Aile Arasında" da ki Mihriban karakterime benzerliği yüzünden sabahtan beri TT'de 1 numarayım! Dedelerim sadrazam değil İstiklal Savaşı gazisi. Çeşme'nin yarısı benim değil, evim bile yok. Çalışıp kazanıp alabilirim. Hanımefendiye de aynısını tavsiye ederim."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.