Nebi Çubukcu Tabanın Sesi Olacak

Nebi Çubukcu Tabanın Sesi Olacak

MHP Denizli milletvekili aday adayı Nebi Çubukcu, ilimiz ilçelerini ziyaret ederek, MHP tabanının sesine kulak vermek için harekete geçti.

A+A-

İlçelerde MHP’liler tarafından “umut” gibi karşılanan Çubukcu, tabanın sesi olacağını belirtti.

 

Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde ilimizden milletvekili aday adayı olan Nebi Çubukcu, partisinin tabanı ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. İlçelerin temel sorunlarını gittiği her yerde not eden ve vekil seçildiği taktirde Denizli’ye hizmet etmek için kolları sıvayacağını belirten Nebi Çubukcu, “İnsanımız Akp iktidarından bıkmış usanmış, kendisine uzanacak bir yardım elini bekliyor. İnşallah MHP bunu bu kez başaracak” dedi.

 

Acıpayam ilçesinde oldukça sıcak karşılanan ve ilçe sorunlarını anlatan MHP’liler, Nebi Çubukcu’nun vekil adayı olmasını istediklerini belirtiyorlar. Yaklaşık 2 saatlik sohbet ve karşılıklı diyalog sonrasında Nebi Çubukcu, sıcak ilgiden dolayı Acıpayam MHP teşkilatına teşekkür ederek, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve bölünmenin eşiğine gelmiş aziz vatanımızın karamsar tablosunu bütün kesimler biliyor. Özellikle MHP tabanı bu konuda duyarlı. Bunlar milliyetçiler açısından sevindirici olaylar. Bizler de Ankara’da ilimizin ve ülkücülerin sesi olarak gerekeni yapacağız. Önemli olan MHP’nin iddialı bir şekilde oy potansiyelini artırarak mecliste gür sesimizi çıkartmak için desteği alabilmemizdir. İnşallah Haziran seçimlerinde bu desteği halkımız bize verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.