O Mahallede Üst Yapı Tamamlandı

O Mahallede Üst Yapı Tamamlandı

Çivril Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmalar sonucunda İmrallı Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını bitirdi.

A+A-

Denizli’ye bağlı Çivril  ilçesinde yol ve yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Pek çok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi pek çok çalışmaya imza atan Çivril Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde  İmrallı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını bitirildi.

Hizmetler Devam Edecek

Konu ile alakalı konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İmrallı Mahallesindeki yol çalışmalarını tamamlayıp hemşehrilerin hizmetine sunduklarını, İmrallı’da artık toz ve çamurun olmayacağını, toplamda 76 mahallenin yüzde doksanlık bölümünde çalışmaların bittiğini, Altyapı çalışmalarından ötürü geciken birkaç mahallede de çalışmaların çok yakında başlayacağını, halktan aldıkları destek ve güç ile hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini, ilçenin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceklerini belirtti ve durmak yok çalışmaya devam, ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.