OBM Şehit Ailelerini Unutmadı

OBM Şehit Ailelerini Unutmadı

Merkezefendi Okul Başkanları Meclisi ve Denizli İl Öğrenci Meclisi, Tunceli’de şehit düşen Murat Kocabaş ve Muhammet Çağıran’ın ailelerine ziyarette bulundu.

A+A-

Başkan Kurt, “Bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için şehit düşmüş güvenlik güçlerimizin acısı her zaman yüreğimizi yakıyor. OBM olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.

İlk Defa Merkezefendi Belediyesinde

Türkiye’de ilk defa Merkezefendi Belediyesi bünyesinde, ilçedeki liselerin başkanlarından oluşturulan Okul Başkanları Meclisi sosyal etkinliklerine devam ediyor. Kanser için yürüyüş düzenleyen, Dünya Kadınlar Günü’nde çiçek dağıtan, Afrin’deki Türk askerlerine duygu dolu bir mesaj yollayan OBM, bu kez de şehit ailelerini ziyaret etti. Tunceli’de şehit düşen Murat Kocabaş ve Muhammet Çağıran’ın ailelerini ziyaret eden Okul Başkanları Meclisi ve Denizli İl Öğrenci Meclisi, şehit aileleri ile beraber Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okul Başkanları Meclis Başkanı Kamil Kurt, “Bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için şehit düşmüş güvenlik güçlerimizin acısı her zaman yüreğimizi yakıyor. Bizlerin huzuru ve rahatı için gece gündüz demeden bu toprakların bekçiliğini yapan, dağlarda, sınırda, zor şartlarda bu vatanı savunan kahramanlarımızdan ve ailelerinden Allah razı olsun. Bugüne kadar vermiş olduğumuz şehitlerimizi, gazilerimizi ve onların çok kıymetli ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız. OBM olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Gençler olarak, şehitlerimizin, gazilerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.