Off Road Geliri Öğrencilerin

Off Road Geliri Öğrencilerin

Çameli Belediyesi ve kardeş Belediyesi, Burdur Altınyayla Belediyesi’nin Fethiye Doğa Sporları Kulübü ile düzenlediği Off Road Çameli Kültür ve Yayla turu büyük katılım ile gerçekleşti.

A+A-

Çameli Belediyesi ve Burdur Altınyayla Belediyesi ile Fethiye Doğa Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Likya Trophy Off Road Çameli Kültür ve Yayla turu büyük katılım ile gerçekleşti. Katılımdan elde edilen gelir ise üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlandı.

Öğrenciler için tozu dumana kattılar

Çameli Belediyesi ve kardeş Belediyesi olan Burdur Altınyayla Belediyesi’nin Fethiye Doğa Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlediği Likya Trophy Off Road Çameli Kültür ve Yayla turu büyük katılım ile gerçekleşti.

Off road turuna Fethiye, Denizli, Burdur, Aydın, İzmir Datça, Dalyan, Antalya, ve İngiltere’den gelen katılımcılar ile 3 gün boyunca devam etti. Çameli İlçesi, Kolak Gölü, Yörük Oturağı, Yaylacık Dağı, Karkın, Taşçılar, Kirazlıyayla, Elmalı, Emecik Kanyonu güzergahlarında sürücüler eşsiz doğa ile off road keyfini yaşadı.

İlk gün tur öncesi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Çameli İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay tarafından karşılanan off road tutkunlarına ilçe hakkında bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.