Öğrenciler “Hoş geldin” Yemeğinde Buluştu

Öğrenciler “Hoş geldin” Yemeğinde Buluştu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018 - 2019 eğitim öğretim senesinin başlaması ile beraber PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitime başlamış olan öğrenciler ile hoş geldin yemeğinde buluştu.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitime başlayan gençler ile buluştu. Sarayköy Belediyesi tarafından Şehit Hüseyin Kuş Parkında organize edilen Hoş Geldin Yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, bazı öğretim üyeleri ve öğrenciler katılımda bulundu.

Tek Tek Selamladı

Başkan Özbaş, alana geldiğinde tüm öğrencileri tek tek selamlayıp hepsine “Hoş geldin” dedi. Yemeğin ardından öğrencilere hoş geldin konuşmasında bulunan Başkan Özbaş, eğitim için şehirlerinden, ailelerinden koparak Sarayköy’e geldiklerini, öğrencileri burada görmenin kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini, çünkü ilçeyi eğitimlerini arttırmak ve yeni bilgiler öğrenmek için seçtiklerini, bu da ilçeyi eğitim şehri olma yolunda büyük bir yol kat ettiklerini gösterdiklerini, burada bir sıkıntı ya da ihtiyaç olursa kendilerinin de her daim öğrencilerin yanında olacaklarını dile getirdi.

Sarayköy ilçesinin sıcak insanlarını ve ilçe tarihini öğrencilere anlatan Başkan Özbaş, öğrencilere Sarayköy tarihi ve bilgilerinin bulunduğu Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım,  Öğretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü kitabını ve Sarayköy Türküleri cd’sini armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.