Öğrencilerin Heyecanla Beklediği Merkez Açıldı

Öğrencilerin Heyecanla Beklediği Merkez Açıldı

PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi’nin açılışı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere PAÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğrenci topluluklarının katılımı ile yapıldı.

A+A-

Öğrenciler ile beraber merkezin açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Üniversitemizin, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı 160 öğrenci topluluğumuz bulunmakta ve bu topluluklarımız bir yılda yaklaşık 900 adet etkinlik düzenlemekte. Bugüne kadar öğrenci topluluklarımız çok güzel çalışmalar yürüttüler. Bundan sonra Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi’nde topluluk öğrencilerimizin daha büyük bir şevkle çalışmalarını sürdüreceklerine inancım tam. Bu merkezde topluluklarımızın yürüteceği çalışmalarla güzel etkinlikler gerçekleştirmelerini temenni eder, hepsine başarılar dilerim.”

Öğrenciler Heyecanla Bekliyordu

Öğrencilerin heyecanla beklediği PAÜ Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi’ndeki salonların PAÜ Pusula Bilgi Sistemi üzerinden topluluklara tahsisinin sağlanacağı bilgisini veren Rektör Bağ, açılış programının sonunda gerçekleştirilen ikramda öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Çalışmalar için ayrılan üç topluluk odası, kırk beş kişilik bir toplantı salonu, biri performans sanatları etkinlik çalışmalarına uygun olarak tasarlanmış aynalı salon olmak üzere 4 çalışma salonu, idari ve destek personele ait odaları bulunan PAÜ Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi, haftanın yedi günü öğrencilerin hizmetine açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.