Olcay Kuzu'dan Büyük Vefa

Olcay Kuzu'dan Büyük Vefa

Merkezefendi Spor forması giyen başarılı oyuncu Olcay Kuzu, son dakikalarda attığı golü 9 sene evvel kaybettiği arkadaşına armağan etti.

A+A-

Merkezefendi Spor’a Işıklı deplasmanında 3 puanı getiren golü kaydeden Olcay Kuzu, attığı golü 9 yıl önce aynı gün kaybettiği arkadaşına armağan etti. Maçtan önce gol atacağını rüyasında gördüğünü ifade eden Olcay Kuzu, “Bir gece önce rüyamda bu maçta gol atacağımı görmüştüm. Karşılaşmanın son dakikalarında serbest vuruş olunca topun başına geçtim. Güneş ikinci yarına bizim lehimize idi. Ben vuruşu yaptım. Kalecinin ellerinin arasında top ağalarla buluştu. O an rüyamın gerçek olmasına çok sevindim. Golü de 9 yıl önce karşılaşmanın oynandığı gün kaybettiğim çok değer verdiğim kardeşim Hasan Çelik’e armağan ettim” dedi.

“TAKIM OLARAK İYİYDİK”

“Işıklı gibi zor bir deplasmandan 3 puanı benim kaydettiğim gol ile kazanmamız beni ayrıca memnun etti” diyen Kuzu, “Takım arkadaşlarımın verdiği mücadeleden dolayı da hepsini kutluyorum. Bugün sözümü tuttum. Takım arkadaşlarım da bana güvendi. Hepsinden Allah razı olsun Galibiyet kolay kazanılmadı. 1 puan almanın bile başarı olduğu Işıklı deplasmanında takım olarak elimizden geleni yaptık. Gelecek maçlara kilitlendik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.