Önümüzdeki Hafta Hava Nasıl Olacak?

Önümüzdeki Hafta Hava Nasıl Olacak?

Denizli’de bahar havasının hissedildiği bir hafta sonu yaşanırken önümüzdeki günlerde sıcaklıkların nasıl seyredeceği merak konusu oldu. İşte detaylar…

A+A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Denizli bugünden itibaren sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak ve Denizli’yi etkisi altına alacak.

Mevsim Normallerini Geçti

16 derece olan hava sıcaklığı Denizli’de bir anda 21 dereceye çıktı. Öğlen saat 12 ile 15 arasında 21 dereceye çıkacak olan hava sıcaklığı gece ise 7 dereceye kadar düşüyor.

Sıcak Bir Hafta Sonu

Hafta sonu için plan yapanlara Meteorolojiden müjdeli bir haber geldi. Denizli’de hafta sonunda gökyüzünde neredeyse hiç bulut olmayacak ve hava sıcaklığı 19-21 derece arasında değişecek.

Salı Gününe Dikkat

Denizli’de yeni haftanın ilk günü de hava sıcaklığı yüksek seyredecek. 21 derece olacak olan sıcaklık Salı günü ise 6 derece birden düşecek. Bölgede yeni haftanın ortasından itibaren yağışların geri dönmesi ve havanın soğuk geçmesi bekleniyor. Uzmanlar mevsim değişiklikleri ile alakalı vatandaşları uyarıyor.

İşte önümüzdeki günlerin sıcaklık değerleri:

sssssss.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.