Ortalık Kan Gölüne Döndü

Ortalık Kan Gölüne Döndü

Denizli’ye bağlı Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi, Ankara Asfaltı 25. Km’sinde gerçekleşen feci kaza can aldı.

A+A-

Denizli’nin Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi, Ankara Asfaltı 25. Kilometresinde meydana gelen trafik kazası sonucunda bir kişinin korkunç bir biçimde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Kocabaş Mahallesinde sabah 03.00 sularında Ömer Dabil’in kullanıdğı araç tali yoldan ana yola çıkmak isterken tam bu sırada Denizli istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan S.Z.S. idaresindeki kamyonla çarpıştı.

Kolu ve Bacağı Koptu

Çarpmanın etkisi ile otomobilin kapısı yerinden fırladı. Otomobil sürücüsü Ömer Dabil de araçtan fırlayıp kamyonun önüne düştü. Otomobil sürücüsünü altına alan kamyon kaza yerinden 50 metre sonra ancak durabildi. Bu arada kamyonun altında kalmış olan otomobil sürücüsünün sağ kolunun ve sol bacağının koptuğu ve olay yerinde feci bir şekilde yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Kaza sonrasında yolun bir süre trafiğe kapatıldığı ifade edildi. Otomobil sürücüsünün cesedi ve kopan uzuvları olay yeri inceleme ve savcının incelemesinden sonra otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi. Kazanın ardından otomobil kullanılamaz hale gelirken kamyonda da maddi hasar oluştu.

Polis ekiplerinin feci kaza ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.