Osman Yüceliş 60 günde 60 Bin Kişiye Ulaştı

Osman Yüceliş 60 günde 60 Bin Kişiye Ulaştı

Az laf çok iş.

A+A-

7 Haziran seçimlerinin rekortmenlerinden biri de “Az laf çok iş Osman Yüceliş” özdeyişiyle hareket eden AK Parti Milletvekili Adayı Osman Yüceliş oldu.

 

Günde yaklaşık 12 km yürüyen ve yüksek binaların en üst katında bulunan ev ve iş yerlerine kadar herkesi ziyaret eden Yüceliş 60 günde 60 bin kişiye ulaştı. Yüceliş’ “Girmedik iş hanı ve apartman bırakmayarak herkese ulaşmaya devam edeceğiz” dedi

 

Osman Yüceliş, seçim çalışmaları kapsamında kentin en ücra yerlerinin yanı sıra çok katlı iş hanları ve apartmanların en üst katında bulunan ev ve iş yerlerine uğramaya devam ediyor. Saltak caddesindeki iş hanının 3. katında karşında vekil adayı Osman Yüceliş’i gören iş yeri sahibi önce şaşkınlığını gizleyemedi daha sonra Yüceliş’e çalışmalarında başarılar dileyerek “Bu zamana kadar iş yerime herhangi siyasi parti adaylarından kimse gelmemişti Osman beyi karşımda görünce şaşırdım. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Yüceliş, sözlerini şöyle sürdürdü: Vatandaşlara en yüksek binalarda da yanlarına giderek onların hal ve hatırlarını soracaklarını ve hayır dualarını almaya devam edeceklerini belirten vekil adayı Osman Yüceliş’te şu ana kadar 60 bin kişi ile direkt olarak görüştüm ve günde ortalama 10-12 km yol yürüyoruz. Her kesimden insana ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.