Osman Yüceliş Seçim Gezilerine Başladı

Osman Yüceliş Seçim Gezilerine Başladı

İlk gün bin 200 kişi ile tokalaştı.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, seçim gezilerine hızlı başladı. İlk gün yürüyerek 7 kilometrelik yol kat eden Yüceliş, 1200 kişi ile tokalaştı,e snafları ziyaret etti ve Yeni Türkiye’nin büyük güç olacağını söyledi.

 

Seçim startını veren Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekilleri, şehri karış karış gezmeye başladı. Dün, Doktorlar Caddesi, Saraylar Mahallesi 506 Sokak, Yeşilköy Caddesi, 495 sokak, 1771 sokak, 493 sokak ve 503 sokaktaki esnaflarla buluştu. Toplam 7 kilometrelik yol yapan ve yaklaşık 1200 kişi ile bire bir ilgilenen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, Saltak Caddesi esnafını da ziyaret etti. Taksici esnafının yanına giden, burada onların dertlerini dinleyen ve bir süre sohbet eden Yüceliş, çiçekçi, gözlükçü esnaflarını da unutmadı. Öte yandan Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici’yi makamında ziyaret eden Yüceliş, Başkan Gemici’den Denizli ve ülke tarımı hakkında geniş bilgiler aldı. Yüceliş, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı geziler esnasında rastladığı Kuran- Kerim okuyan 9 yaşındaki İbrahim Can Atabey’in yanına giderek onunla bir süre ilgilendi.

 

MUHLİS AMCADAN TAM DESTEK

 

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Adayı Yüceliş, yolda karşılaştığı Muhlis Çimentepe (75) isimli vatandaşla uzun süre görüştü. AK Parti’den önce Türkiye’nin halini kendisine özetleyen Muhlis Çimentepe’ye Yeni Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının sözünü verdi. Esnaflar ile ilgili son dönemlerde ciddi düzenlemelerin yapıldığı anlatan Yüceliş, 2002 öncesi Türkiye’de vatandaş yarından umudunu kaybetmişken şimdi 2023, 2053 ve 2071 hedefi ortaya koyan bir hükümet var” dedi.

Geziler esnasında çocuklarla da yakından ilgilenen ve onların gönüllerini alan Yüceliş, “Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. 2071’i bu nesiller inşa edecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.