Pamuk Kafe Doldu Taştı

Pamuk Kafe Doldu Taştı

Pamukkale Belediyesince sosyal belediyeciliğe değişik bir bakış açısı getirmek için yapılan “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü” Ağustos Ayı toplantısı yapıldı.

A+A-

Halkla iç içe bir belediye başkanlığı yapan Hüseyin Gürlesin, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretlerin, kahvehane toplantıları gibi pek çok farklı organizasyon ile halkla buluşuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkımızla buluşmak için her fırsatı değerlendirdiklerini, mahalleleri, esnafları, muhtarları, pazaryerlerini çok sık gezdiğini, makamda oturan bir belediye başkanı hiç olmadığını ve olmayacağını, ilçede gerçekleştirilecek tüm projelerde vatandaşların fikirlerini aldıklarını, istek ve taleplerine öncelik vermeye çalıştıklarını, halk ile beraber  sürdürülen her işin başarılı olacağını bildiğini, buna göre hareket ettiklerini belirtti.

VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi tarafından Pamuk Kafe’de her ayın ilk Pazartesi günü yapılan “Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü”nün Ağustos Ayı toplantısına Pamukkale İlçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçe’nin değişik mahallelerinden gelmiş olan vatandaşların çoğu yalnızca sorunlarını değil, güzel dileklerini, teşekkürlerini iletmeye de gelirlerken, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’le tanışmaya geldik” diyenler de çok oluyor. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birebir görüşme ortamı buldukları halk günü buluşmasına gelmiş olan Dokuzkavaklar Mahallesinde oturan Osman Demir,  Mahalleye bugüne dek çok güzel hizmetlerin geldiğini, en önemlisi mahalleye hastane yapıldığını,  hem bu hizmetler için teşekkür etmek istediğini, hem de bir ilave sorununun olduğunu, onu ilettiklerini, Başkanın kendilerini sabırla dinlediği için ve çözüm noktasında yardımcı olduğu için çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Fesleğen Mahallesi’nden Serkan Zeybek ise, bu uygulamanın eğer varsa halka belediye arasındaki soğukluğu giderecek güzel bir adım olduğunu, Başkan Hüseyin Gürlesin’e bu uygulama için çok teşekkür ettiğini, normalde buraya belediyede görüşmelerin biraz zorlu olduğunu düşünerek korku ile  geldiğini fakat geldiğinde bu korkunun yersiz olduğunu gördüğünü, aynı zamanda burada İŞKUR’dan gelen arkadaşların da olduğunu, herhangi bir durumda direkt İŞKUR’dan yetkililer ile iletişim kurmalarına aracı olunduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.