Pamukkale Belediyesi e-Devlet'e Geçti

Pamukkale Belediyesi e-Devlet'e Geçti

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların daha kolay ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi artık e-Devlet sisteminde yer almaya başladı

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların belediye ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilmeleri için e-Devlet sisteminde yer aldıklarını ifade etti.

 

Pamukkale Belediyesi’ne ulaşmak vatandaşlar için artık daha kolay. Pamukkale Belediyesi, e-Devlet sisteminde yer almaya başladı. www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresiyle giriş yapan vatandaşlar belediyeye gelmeden bir çok işlemi yapabiliyor. e-Devlet sistemde belediyeler listesinde Pamukkale Belediyesi seçilerek sisteme giriş yapılabildiği gibi pamukkale.bel.tr adresinden de bu sayfaya ulaşılabiliyor. Vatandaşlar buradan tahsilat, borç, sicil ve beyan bilgileri, arsa rayiç bedelleri ve bilgi edinme, başvuru ve sorgulama hakkında bilgilere ulaşabiliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, e-Devlet kapısından vatandaşların artık Pamukkale Belediyesi’ne ulaşabildiklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak her geçen gün yeniliklere imza atıyoruz. E-devlet sisteminde yer alan Pamukkale Belediyesi sayfasından vatandaşlarımız sistemin izin verdiği tüm sorgulamaları yapabiliyor. E-devlet sisteminde yapılacak tüm yenilikler güncel olarak bu sayfada eklenecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak teknik gelişmelerle haklımızın belediyeye gelmeden bilgilerine ulaşmasına büyük önem veriyoruz. Bu tür teknolojik gelişmeler Pamukkale Belediyesi tarafından halkımıza ulaştırılacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.