Pamukkale Belediyesi Kadınlara En Güzel Hediyeyi Verdi

Pamukkale Belediyesi Kadınlara En Güzel Hediyeyi Verdi

Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi ile ortaklaşa özel bir projeye imza attı.

A+A-

Ekonomik durumları nedeniyle beyaz cennet Pamukkale’yi hiç görmemiş ve hiç sinemaya hiç gitmemiş kadınlar ile engelli kadınlar hem Pamukkale’yi gezdi hem de sinemaya gitti.

Pamukkale Belediyesi’nin koordinasyonunda Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi ile birlikte gerçekleştirilen özel proje kapsamında, ekonomik durumu iyi olmayan, engelli olan kadınlar,  Beyazay Derneği binasında hiç gitmedikleri Pamukkale’yi görmek ve yine hiç gitmedikleri sinemayla buluşmak için bir araya geldi. 8 Mart dünya Kadınlar Günü kapsamında organize edilen etkinlik kapsamında Dernek Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, davetlilerini bir bir karşıladı. Otobüslerle kadınlar ilk olarak beyaz cennet Pamukkale’ye gitti. Dünyanın göz bebeği Pamukkale’nin eşsiz güzelliğinin, bembeyaz travertenlerin tadını çıkardılar. Pamukkale’nin tarihi dokusu olan Hierapolis Antik Kentini de görme fırsatı yakaladılar. Ardından ise 7. Sanat da olarak bilinen sinemanın o güzelliğinin seyrine vardılar.

Pamukkale Belediyesi’ne Sonsuz Teşekkürler

Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Pamukkale Belediyesi ile böylesi sosyal bir etkinliği hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Kadınlar için böylesi özel bir günde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in sonsuz destekleriyle bu etkinliği yaptıklarını belirten Kahveci, “Hiç sinemaya gitmemiş, o güzelliği yani Pamukkale’yi hiç görmemiş kadınlarımız bu etkinlikle hem Pamukkale’ye görsel anlamda doyacak hem de sinemada film izlemenin hazzını yaşayacak. Bu tür sosyal projeleri yine hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. En baştan konuyu anlattığımızda bize desteklerini esirgemeyeceğini ileten sayın Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Kadınlar gününde belki de en güzel hediyeyi kadınlarımıza vermenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.