Pamukkale Belediyesi’nden 6 Günde Hizmet

Pamukkale Belediyesi’nden 6 Günde Hizmet

Hizmetlerini aralık bir şekilde sürdüren Pamukkale Belediyesi, vatandaşı da mağdur etmemek amacı ile üstyapı çalışmalarına gece – gündüz demeden devam ediyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kınıklı Mahallesi 6010 sokak ve Mimarlar Sokağı’nda yapılan üstyapı çalışmalarını 6 günde neticelendirdiklerini ifade ederek, belediye olarak kendilerinin bu çalışmaları uzatmadan, vatandaşı da mağdur etmeden kısa bir sürede bitirilmesi ile alakalı hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi.

İlçe çapında yapılan vizyon projeleri birer birer bitiren ve dev üstyapı atağı çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi, bir yandan da bütün mahallelerde üstyapısı bozuk olan yerlerin çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Tüm çalışmaları yerinde bizzat inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kınıklı Mahallesi 6010 sokak ve Mimarlar Sokağı’ndaki üstyapı çalışmalarını da çalışma alanında inceledi. Geniş bir coğrafyaya hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, hiçbir bölgeyi ihmal etmeden şehir içi ile, kırsalıyla, turizm bölgesiyle her yerin ihtiyaçlarına göre çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

6 GÜNDE BİTTİ

Pamukkale Belediyesi’nce devam ettirilen tüm çalışmaları gece gündüz yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kendilerinin Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşın mağdur olmaması noktasında, çalışmaların bir an önce bitirilmesi ile alakalı hassasiyet gösterdiklerini, öncelikle kaldırımların yapılması, sıcak asfaltının dökülmesi, çizgilerin yapılması gibi tüm üstyapı çalışmalarının kısa bir sürede bitirilip vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Ayrıca Başkan Hüseyin Gürlesin, Kınıklı Mahallesi 6010 sokak ve Mimarlar Sokağı’ndaki üstyapı çalışmalarının 6 günde neticelendiğini belirtti. Pamukkale Belediyesi olarak, yaptıkları tüm çalışmaların hem hızlı, hem de kaliteli olmasına dikkat ederek ve verimliliği maksimum düzeyde tutarak sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Gürlesin, şehir merkezindeki hareketli bir bölgede üstyapı çalışmalarının 6 gün gibi kısa bir sürede bitirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.

3500 TON ASFALT KULLANILDI

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Doktor Munise Özcan Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarının da bittiğini belirterek, Kınıklı Mahallesi 6010 sokak ve Mimarlar Sokağı’ndaki çalışmalarda yaklaşık bir hafta içinde, 2-2,5 km’lik bir bölgede 3500 ton asfalt kullanıldığını, yine aynı mahalledeki Doktor Munise Özcan Caddesi ile Barbaros Caddesi’nde birçok sokakla birlikte toplamda 6 km’lik bölgede sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını ve Barbaros Caddesi, 6205, 6212 sokaklarda çalışmalarının bittiğinin dile getirdi.

Kendilerinin sorumluluk alanlarında olan yerlerde bir fazla aracın otopark yapabilmesi için çizgisine kadar özellikle dikkat ettiklerini söyleyen Başkan Gürlesin, vatandaşların, mağdur olmaması noktasında bütün imkânların seferber edildiğini ve bunun böyle bilinmesini istediğini, yapılan çalışmaların da vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.