Pamukkale Belediyesi'nden Fatih'e Otopark

Pamukkale Belediyesi'nden Fatih'e Otopark

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fatih Mahallesi’nde otopark yapımına başlandığını belirterek, şartların elverdiği şekilde ihtiyaç duyulan tüm mahallelere otopark yapılacağını söyledi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri’nin yan tarafına açık otopark yapım inşasına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgenin önemli bir eksikliğini gidermek adına otopark yapımı için ilk kazmayı vurdu. Öncesinde ise alanda güvenlik tedbirleri alındı. Yayalar ve sürücüler için inşaat alanına girilmemesi gerektiğini gösterir tabela, yön ve uyarı levhaları yerleştirildi. İş makineleri ise yoğun şekilde kazı çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, inşaat alanındaki eğimli topoğrafik yapı, otopark olacak şekilde düzlenecek. Ardından da, otoparka ayrılan alan asfaltlanıp araç parkına hazır hale getirilecek. Öte yandan otoparkın giriş ve çıkışlarını sağlayacak bağlantı yolları da yapılmaktadır.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fen İşleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Fahrettin Göksu ve ilgili daire müdürüyle park inşaatında incelemede bulundu. Otoparkın birkaç ay içinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Gürlesin, belediyenin çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

‘Pamukkale Belediyesi’nin icraatlarından yeni bir tanesini Fatih Mahallesi’nde başlattık. Fatih Kapalı Pazaryeri’nin yanında boş bir alanımız vardı. Bizler bu alanın otopark yapılmasına yönelik bir çalışma başlattık. Pazarcı esnafımızın ve alış verişe gelen vatandaşlarımızın otopark sonunu çözmek istiyoruz. Otopark projemiz, araçların park edilerek trafikte sıkışıklığın önlenmesine yönelik bir çalışmamızdır. Otoparkımızı, 3200 m2 bir alanda inşa ediyoruz. Bizzat incelemek ve çalışmalara yön vermek adına inşaat alanına geldim. Böyle boş arazimizin olduğu ve şartların el verdiği mahallelerimizde benzer çalışmalarımız olacak. İlk uygulamaya da buradan başlattık. Tamamlandığında bölgenin önemli bir eksikliğini gidermiş olacağız. Şimdiden Fatih Mahalle’mizin değerli sakinlerine hayırlı olsun.’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.