Pamukkale O Gün Ücretsiz Olacak

Pamukkale O Gün Ücretsiz Olacak

Denizli'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Pamukkale'ye saat 15.00 ile 18.00 arası giriş ücretsiz olacak.

A+A-

Toplumda turizm konusunda farkındalığı artırmak, turizm bilincini geliştirmek, kültür ve turizm değerlerini tanıtmak, turizmi geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında “Turizm Haftası” kutlanmaktadır. Bu yıl 43. yıl kutlamaları yapılacak olan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Haftasının açılış programının, ülkemizin en önemli destinasyon merkezlerinden biri olan ve dünyada bir benzeri daha bulunmayan Antik Havuz’un daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Pamukkale Örenyerinde yapılması planlandı.

17 Nisan'da Ücretsiz

17 Nisan 2019 Çarşamba günü Pamukkale Ören Yeri Antik Havuz önünde gerçekleştirilecek etkinliklere halkımızın iştirakini sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığımızca 15.00 ile 18.00 saatleri arasında vatandaşların Örenyerine girişleri ücretsiz olacaktır.

1 Saat Artırıldı

Geçen sene 2 saatliğine giriş ücretsiz yapılmıştı ve binlerce Denizlili giriş saatinde ören yeri gişelerinde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Bu sene ise giriş 1 saat daha uzatılarak 3 saate çıkartıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.