Pamukkale Vosvoslarla Renklendi

Pamukkale Vosvoslarla Renklendi

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için bu sene ilkini yaptığı “Pamukkale Belediyesi 1.Vosvos Festivali”nde renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

Pamukkale ve Karahayıt’ı hem yurt içerisinde hem de yurt dışında tanıtmak amacı ile pek çok mühim çalışma gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, değişik bir etkinlik organize ederek “Pamukkale Belediyesi 1.Vosvos Festivali”ni bu sene hayata geçirdi. 3 gün devam eden festival çerçevesinde Türkiye’nin dört bir tarafından 100’den fazla vosvos derneği üyeleri katılımda bulundu. Karahayıt’ta kamp kurmuş olan vosvos severler, ilk gün Karahayıt’dan başlayarak, Pamukkale’de Kocaçukur’da tamamlanan Cumhuriyet Konvoyu yaptı.


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katılımda bulunduğu Cumhuriyet Konvoyu, halkın yoğun ilgisi ile renkli görüntülere sahne oldu. “Pamukkale Belediyesi 1.Vosvos Festivali”nin 2. gününde, Karahayıt Kent Ormanı önündeki alanda, kamp kurmuş olan vosvos severler ile beraber kahvaltı yapmış olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kahvaltıdan sonra festivale katılan vosvos derneklerine plaketlerini sundu.

ŞENTÜRK, “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Denizli Vosvos Kulübü Başkanı Önder Şentürk, törende yapmış olduğu konuşmasında bunun kendilerinin hayalleri olduğunu, çevre illere gittiklerini fakat Denizli’de böyle bir festivalin olmadığını, bu anlamda kendilerine destek olduğu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ettiğini, kampçılığın zor olduğunu fakat Başkanın kendilerine tüm imkânlarını seferber ettiğini, kendilerine bir daha ki yıla, daha sonraki senelerde festivalin devam edip, geleneksel hale gelmesini temenni ettiklerini belirtti.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.