Pamukkale'de 13 Meclis Üyesi İstifa Etti

Pamukkale'de 13 Meclis Üyesi İstifa Etti

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'nin listesinden seçilen MHP'li üyeler ile CHP listelerinden seçilen İyi Partili meclis üyeleri partilerine geri döndüler.

A+A-

Pamukkale Bekediyesi Nisan ayı meclis toplantısı bugün 07.04.2019 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.AK Parti ile MHP'nin kurduğu Cumhur İttifakı listesinde yer alan 6 MHP'li üye ile CHP ile İYİ Partinin kurduğu Millet İttifakı listesinden belediye meclis üyesi seçilen 7 üye seçildikleri listelerden istifa ederek partilerine geri döndüler...

Üyeler Kendilerini Tanıttı

Grup Başkanvekillerinin belirlendiği İlk birleşimde yeni seçilen Ak Partili, CHP'li MHP'li ve İYİ Partili üyeler kendilerini tanıttılar.

Ak Parti Grup Başkanvekili Birtan Şahan, CHP Grup Başkanvekili Oral Baş, İyi Parti Grup Başkanvekili Uğur Çizmecioğlu ve MHP'nin grup başkan vekili ise Davut Pak. Pamukkale Belediyesi meclisinde partilere göre dağılımlar şöyle oldu:

Ak Parti 11 meclis üyesi 4 kontenjan 1 başkan olmak üzere 15, CHP 9, İyi Parti 7, MHP 6 

İlk toplantıya bütün partilerden seçilen meclis üyeleri tam kadro katılırken birim müdürleri ve 3 Belediye başkan yardımcısı da hazır bulundu. Oturumu Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki yönetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.