Pamukkale'de Etkinlik Sağanağı

Pamukkale'de Etkinlik Sağanağı

Spora ve sporcuya verdiği değer ile ön planda olan Pamukkale Belediyesi, gençlere karşı yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

A+A-

Pamukkale Belediye ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ortaklığında organize edilen liseler arası halı saha turnuvasını başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, spora ve sporcuya verdikleri önem ile beraber, ilçede yaptıkları halı sahaların aktif bir şekilde kullanılması için TÜGVA ile beraber liselerarası halı saha turnuvasını düzenlediklerini dile getirdi.

Pamukkale ilçesi içinde birçok halı saha ve spor kompleksini yapan Pamukkale Belediyesi, hem bu yapılan halı sahaların gençler arasında daha aktif biçimde kullanılması hem de vatandaşları spora yönlendirmek için halı saha turnuvaları yapıp farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Geleneksel olarak, İlkbahar ve Sonbahar olmak üzere senede iki defa Futbol Şöleni organize eden Pamukkale Belediyesi, TÜGVA ortaklığı ile yepyeni bir halı saha turnuvasını destekliyor.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN TAM DESTEK

Pamukkale Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ortaklığında bu sene ilki organize edilecek olan Liselerarası Halı Saha Turnuvası, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün’ün beraber yapmış oldukları başlama vuruşu ile start aldı. Pamukkale Belediyesi’nin destek olduğu, Denizli ilindeki 14 lisenin katılımda bulunduğu ve iki hafta boyunca eleme usulünde yapılacak olan turnuvada derece alan takımlara değişik ödüller takdim edilecek.

Şampiyon olan takım 3 bin TL; ikinci olan takım 2 bin TL; üçüncü olan takıma bin TL hediye çeki verilecek.  TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün, bu sene ilkinin yapılacağı turnuvaya 14 lise takımının katıldığını belirterek, bir dahaki turnuvada lise takımı sayısının artmasını beklediklerini ifade etti. Gün, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de turnuvayı tamamen desteklediklerini vurgulayarak, TÜGVA Denizli olarak, Pamukkale Belediyesi ortaklığı ile beraber liselerarası halı saha turnuvasının başladığını söyledi ve herkese hayırlı olması dileklerini iletti. Bahar aylarının gelmesi ile beraber TÜGVA olarak, daha bir çok etkinlik düzenleyeceklerini ve bu turnuvada kendilerinden desteğini esirgemeyen Hüseyin Başkana öncelikle çok teşekkür ettiklerini belirtti.

“GENÇLERİMİZİN YAPTIĞIMIZ HALI SAHALARI DAHA AKTİF KULLANMALARINI AMAÇLIYORUZ”

Pamukkale Belediyesi’nin yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ilave ettiklerini vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye olarak ilçeye pek çok halı saha yaptıklarını ve bunların kullanılması gerektiğini, kendilerinin spor ve sporcunun yanındayız sloganı ile hareket edip, gençlere verdikleri önemi gösterme gayretinde olduklarını, hem yapılan halı sahalarının daha aktif kullanılması hem de gençlerin spora teşvik edilmesi anlamında yeni bir halı saha turnuvasını başlattıklarını, belediyenin her sene ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda 2 kez futbol şöleni düzenlediğini, şu anda da 7.Futbol Şöleninin devam ettiğini, ortalama 40 ila 50 takımın katılımda bulunduğu futbol şöleninde hem mahalleler arası kaynaşmayı hem de vatandaşları spora yönlendirmeyi amaçladıklarını, bu yeni halı saha turnuvasını da liseler arası yaptıklarını, burada amacın spora, futbola dikkatleri çekmek olduğunu, kendilerinin her branşı önemsediğini, ama yaptıkları halı sahaların da kullanılması gerektiğini, yalnızca biz yaptık, sonra da kenarda dursun diyemeyeceklerini, bu sebeple de halı saha turnuvalarını önemsediklerini, bu turnuvanın TÜGVA ortaklığı ile yapılmasını da ayrıca önemli olduğunu, gençlere önem veren bir vakfın olduğunu, kendilerinin de onların her zaman yanında olduklarını ve tüm takımlara başarılar dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.