Pamukkale'de Halk Günü Heyecanı

Pamukkale'de Halk Günü Heyecanı

Halk Günü"nün Aralık ayı toplantısı 7 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Her daim halkın arasında olan, vatandaşın derdi ile dertlenmiş olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm halk ile beraber coşku ile yapılacak olan Pamukkale Spor Oyunları’ndan hemen sonra, geleneksel bir hal alan halk gününü yapacaklarını, vatandaşların dertlerine derman oldukları halk gününün 7 Mayıs Pazartesi günü olduğunu ve tüm vatandaşları beklediğini ifade etti.

Yapmış olduğu her proje ile farkındalık meydana getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde, Denizli ilinde bir ilki gerçekleştirip halk günlerine farklı bir bakış açısı kazandırmıştı.

HALKIN DERDİ İLE DERTLENME

7 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde olan Pamuk Kafe’de gerçekleştirilecek olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde iş isteyen vatandaşlar İŞKUR temsilcisi ile buluşturulacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Halkı’nın dertlerine çözüm olmak, vatandaşın hangi konuda hangi kuruma başvurması gerektiği ile alakalı bilgilendirilmesinde halk günlerinin çok mühim olduğunu dile getirdi. Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinledikleri halk gününde, halkın derdine derman olduklarını, Halk ile her fırsatta bir araya geldiklerini, ama yine de kendilerine ulaşılması noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerinde vatandaşları belediyemizde ağırladıklarını, Tüm gayret ve çabalarının halkın derdine derman olabilmek olduğunu sözlerine ekledi ve tüm Pamukkale Halkı’nı halk gününe davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.