Pamukkale’de Kura Heyecanı Yaşandı

Pamukkale’de Kura Heyecanı Yaşandı

Pamukkale Belediyesi’nce gelenekselleşen “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda kura heyecanı tamamlandı.

A+A-

Pamukkale Belediyesince 2015’in ilk baharından beri yapılmaya başlanan turnuva bu sene “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” adı ile yapılmakta. 3 - 20 Eylül tarihlerinde yapılmış olan kayıtlara göre 27 mahalleden 36 takım başvurdu. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacı ile organize edilen turnuvanın kura çekimi Pamukkale Belediyesi’ne ait olan Kocaçukur’da Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

“AMACIMIZ KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK”

Başkan Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen halı saha turnuvasının öneminden bahsederek, daha 1. yılda bu turnuvanın ilkini yaptıklarını, senede iki defa ilkbahar ve sonbaharda mahalleler arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak için futbol maçlarının oynandığını, bugün 8.’sinin kurasını çektiklerini, 27 mahalleden 36 takımımızın katılımıyla oynanacak olan maçlarda önceliklerinin centilmenlik olduğunu, kendilerinin  belediye olarak gençlerin spor yapmasını sağlamak için halı sahalar yaptıklarını, bu turnuvayla hem sahaların kullanıldığını hem de mahalleler arasında kaynaşma sağlandığını, kendisinin maçların büyük heyecana sahne olmasını beklediğini, hemen hemen 1 ay devam edecek olan karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlara farklı ödüller verileceğini, turnuvaya katılan tüm mahallelere ve takımlara teşekkür ettiğin ve başarılar dilediğini dile getirdi.

TAKIMLAR EŞLEŞMEYİ KENDİLERİ YAPTI

Kura çekiminde Başkan Gürlesin, evvela kura sırasını çekecek olan takımın adlarını fanustan çekerken, takımların temsilcileri ilk tur eşleşmelerinde rakiplerini kendileri belirlediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.