Pamukkale’ye Bir Pazar Yeri Daha

Pamukkale’ye Bir Pazar Yeri Daha

Halkın ihtiyaçlarını her daim önceliği yapmış olan Pamukkale Belediyesi, bu kapsamda yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

A+A-

Vatandaşların isteklerini alıp gerekli çalışmaları yapmış olan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların rahat bir şekilde alış-veriş yapabilmeleri amacı ile Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri yaptı. Bir zamandır yer bulmak için yapılmış olan çalışmalar neticelendi ve 2 mahallede yaşayan vatandaşlar ile beraber bölgedeki diğer mahalle sakinlerinin de kullanacak olduğu kapalı pazar yeri yapıldı. Perşembe günleri kurulacak olan ve 20 pazarcı esnafının tezgâh açacağı Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı da gerçekleştirildi.

BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Törende ilk sözü almış olan Tekke Mahalle Muhtarı İlker Ona, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu 2014’ten bu yana önemli çalışmaların yapıldığını, kendilerinin mahallenin sorunlarını başkana ilettiklerini, imkanlar dahilinde neler yapılacaksa hayata geçtiğini, yer bulunduktan sonra kısa zamanda bu pazar yerinin yapıldığını ve kendisine çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 “HALKIN GÖNLÜNE DOKUNUYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’se belediyenin her daim vatandaşların yanında olduğunu, kendilerinin yeni bir belediye olarak çok daha fazla yıldır var olan belediyelerin yapamadığı projeleri hayata geçirdiklerini, kendilerinin halkın dertleri ile dertlendiklerini, vatandaşın gönlüne dokunacak projeler yaptıklarını, başta Gökpınar ve Tekke olmak üzere yakındaki diğer mahallelerde ikamet eden vatandaşlara da hitap edecek olan bu pazar yerinde her şeyin düşünüldüğünü, 375 metrekarelik kapalı alana sahip olan bu pazar yerinde zabıta odası, bay, bayan ve engelli tuvaletinin mevcut olduğunu, burayı yalnızca haftada bir gün pazar yeri olarak değil çok amaçlı kullanılmayı planladıklarını, ve herkese hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.