Pamukkale'ye Dev Sağlık Hizmeti

Pamukkale'ye Dev Sağlık Hizmeti

Başkan Hüseyin Gürlesin, 2 sağlık projesinin açılışının Bakan Nihat Zeybekci’nin de katılımlarıyla 8 Haziran Cuma günü yapılacağını belirterek,  saat 18:00’de Cumhuriyet 112 ve ASM 19:00’da da Dokuzkavaklar’daki Semt Polikliniği açılışlarına tüm vatandaşl

A+A-

Pamukkale Belediyesi, dev sağlık yatırımlarını bir bir hizmete sunmakta. Arsası Büyükşehir Belediyesi’nce temin edilen ve yapımı Pamukkale Belediyesi’nce gerçekleşen Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğinin devri Sağlık Bakanlığı’na yapıldı. 2016’nın Ekim ayında temelleri atılmış olan ve 21 milyon TL’ye mal olan dev sağlık projesi, planlanandan 3 ay evvel bitti.


 

Yapım biçimi bakımından Türkiye’ye örnek olan bu dev projeyle günlük 2 bin kişi sağlık hizmeti alabilecek. Dokuzkavaklar Mahallesi Zeybek Cami yanlarında yükselen 7 katlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde Dahiliye, Genel Cerrahi, Çocuk, Kadın doğum, KBB,  Gastroenteroloji, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Üroloji, Ortopedi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Psikiyatri, Cildiye, Fizik Tedavi, Nefroloji poliklinikleri bulunuyor. 20 farklı poliklinik hizmetinden başka tam donanımlı Patoloji laboratuvarı, 400 metrekare Fizik Tedavi ünitesi ve fizik tedavi için havuz, 650 metrekare 30 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi, içerisinde kemik dansimetri, ultrason, röntgen, BT, MR olan kapsamlı görüntüleme hizmetleri, sterilizasyon ünitesi ve laboratuvarlarının da olduğu tesiste 112 Acil Müdahale Birimi yer almakta.

 

8 Haziran Cuma günü saat 19:00’da da Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışı yapılacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımda bulunacağı açılıştan sonra Dokuzkavaklar’daki sağlık projesinin önünde iftar programı icra edilecek. Bu açılışın öncesinde saat 18:00’de yine Pamukkale Belediyesince yaptırılan Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin de açılışı yapılacak.

 

“TÜM DENİZLİ HALKI DAVETLİM”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Haziran Cuma günü saat 18:00’de Cumhuriyet 112 Acil ve ASM’nin açılışının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımda bulunacağı tören ile yapılacağını ifade etti. Başkan Gürlesin, Cuma günü Saat 18:00’de tüm halkı Cumhuriyet Mahallesine davet ettiğini, Saat 19:00’da da bu defa Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışının yapılacağını, Bakan Zeybekci ve değerli protokol üyelerinin açılışta yer alacakları, törenden sonra vatandaşlarla beraber iftar sofrasında buluşacaklarını ve tüm vatandaşları hem açılışlara hem de iftar yemeğine davet ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.