PAÜ’lü Öğrenciler Kendilerini Aştı

PAÜ’lü Öğrenciler Kendilerini Aştı

PAÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin ders çerçevesinde davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi değişik malzemeler kullanıp tasarladığı cihazlar ‘‘Hadi Cihaz Yapalım’’ isimli etkinlikte sergilendi.

A+A-

Serginin açılış konuşmasını yapan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın, ‘‘Fakültemizde düzenlenen etkinlikler bizlere şevk vererek bir örnek teşkil etmektedir. Sergiyi oluşturan çalışmaları hazırlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başta Prof. Dr. Ahmet Koluman Hocamızı ve emeği geçen tüm hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Farkındalıkları Arttı

PAÜ Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Koluman liderliğinde, Biyomedikal Mühendisliğine Giriş dersi çerçevesinde öğrencilerin farkındalığı artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirerek onların hem eğlenip hem öğrenerek yeni bir ürün ortaya koyması amacı ile düzenlenen sergide öğrencilerin davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi farklı malzemeler kullanarak tasarladıkları steteskop, hoparlör gibi çeşitli cihazlar sergilendi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.