PAÜ’de Masa Başı Tatbikatı Yapıldı

PAÜ’de Masa Başı Tatbikatı Yapıldı

PAÜ Hastaneleri olarak 2018 senesi ( HAP ) Hastane Afet Planında yer alan ve senede 1 defa yapılması gereken masa başı tatbikatı 18 aralık 2018 tarihinde başarıyla uygulandı.   

A+A-

Masa başı tatbikat senaryosu olarak Denizli’de merkez üssü Honaz olan büyük çaplı bir depremin meydana gelmesiyle hastane afet planında görevli ekiplerin olaya müdahalesi planlandı. Depremin olmasından kısa bir zaman sonra toplanmış olan hastane afet planında görevli ekipler hastane afet yöneticisi başkanlığında, operasyon, planlama, lojistik, halkla ilişkiler, kurumlar arası koordinasyon, iş güvenliği uzmanı, tıbbi etik kurulu ve  finans olarak gruplara ayrılmış dakika dakika yaşanan gelişmeler ile alakalı strateji geliştirerek hastanenin hizmetlerinin sürdürülmesinin devamını sağlamışlardır.                 

                                                                                                                                                            

Tatbikat bittikten sonra grup sözcüleri tatbikat anında yaptıkları grup çalışmalarının değerlendirmelerini hastane afet yöneticisi ve tatbikat katılımcılarını takdim ettiler.

Her Yıl Gelişiyoruz

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tatbikata katılan İl Sağlık Müdürlüğü UMKE Ekiplerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek bu tür tatbikat çalışmaları sayesinde her yıl kendilerini geliştirdiklerini ifade etti.

PAÜ Hastane Md. Yardımcısı ve Hastane Afet Yönetimi Birim Sorumlusu Osman Dirmilli PAÜ Hastaneleri olarak meydana gelebilecek afetlere karşı her zaman hazırlıklı ve eğitimli ekiplerle tatbikatların devam edeceğini belirterek afetsiz günler yaşanmasını diledi,

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.