PAÜ'de Normalleşme Böyle Başladı

PAÜ'de Normalleşme Böyle Başladı

Pamukkale Üniversitesinde, yeni normal dönemi dezenfektan ve maske dağıtımıyla başladı.

A+A-

Korona virüs küresel salgınıyla mücadele çerçevesinde alınmış olan 3 aylık önlem sürecinden sonra 1 Haziran’dan itibaren Türkiye’de başlayan yeni normal dönemine, PAÜ Yönetimi, tüm idari ve akademik birimlerine kendi bünyesinde ürettiği dezenfektan ve maskelerin dağıtımını gerçekleştirerek başladı.

Salgın ile mücadele kapsamında sürecin başından bu yana kendi bünyesinde ürettiği cerrahi maskeleri haftalık periyodlarla personeline dağıtan Pamukkale Üniversitesi, yeni normal döneme de maske ve kendi bünyesinde ürettiği el ve cilt dezenfektanlarını personeline dağıtarak başladı.

Mücadeleye Devam

Tüm dünyada ve Ülkemizde koronavirüsle mücadele devam ederken, Ülkemizde 1 Haziran’dan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşları da yeni normal dönemine adım attı. Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi’nde de tüm personel iş başı yaptı. Bilindiği üzere salgınla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan çeşitli hijyen, sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımı yeni normalleşme döneminde de virüsle mücadelede büyük önem taşımakta.

Salgınla mücadele döneminin başından itibaren bir dizi tedbiri hayata geçiren Pamukkale Üniversitesi Yönetimi, yeni normalleşme döneminde tüm personeline cerrahi maske ve dezenfektan dağıttı. Cerrahi maskeler ve Pamukkale Üniversitesi bünyesinde üretilen el ve cilt dezenfektanları, PAÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından tüm idari ve akademik birimlere dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.