PAÜ’de Tüm Programlar İptal

PAÜ’de Tüm Programlar İptal

Pamukkale Üniversitesi, Çin’de baş gösterip kısa bir süre sonra hızla diğer ülkelere de yayılmış olan Koronavirüse karşı üniversite çapında gerekli önlemleri aldı.

A+A-

Temas ve solunum yolu ile bulaşmakta olan ve Dünya Sağlık Örgütünce “pandemi” diye tanımlanan Koronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde ellerin doğru temizlenmesi ile alakalı hazırlanmış olan afişler bütün binalardaki koridorlar, panolar ve lavabolara asıldı. Üniversite yapılması planlanan bütün bilimsel ve sosyal etkinlikler Nisan ayı başına kadar iptal edildi.

Dezenfekte Ediliyor

Ayrıca, Pamukkale Üniversitesi’ne ait binalardaki tüm idari birimler, derslikler, kütüphaneler, laboratuvarlar, konferans salonları, koridorlar, merdivenler gibi toplu kullanıma açık alanlar başta olmak üzere tüm binalarda dezenfeksiyon çalışması başlatıldı.

PAÜ İdari Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, tam donanımlı ekipler, özellikle öğrencilerin ve personelin toplu halde bulunduğu alanlar ile tüm binalardaki akademik ve idari birimlerdeki alanlarda özel solüsyonlarla dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.