PAÜ'den Yeni Uygulama

PAÜ'den Yeni Uygulama

Akademik alanda yapılan çalışmalar, uygulama ve araştırma merkezleriyle pek çok alanda ülkenin bilim gelişimini destekleyen PAÜ, geleceğin teminatı olan çocukları yarının büyükleri için bir merkezi daha hizmete sunuyor.

A+A-

PAÜ Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAÜÇGEM) 5-18 yaş grubu çocukların gelişmesine destek olmayı amaçlayarak, bu kapsamda anne-babalara ve eğitimcilere de gereksinim duydukları alanlarda eğitim ve destek hizmetleri vermeyi hedefliyor.


PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde; Çocuk ve gençlerin ilgilerini çeken alanlarda akademisyenler ile buluşmaları, değişik akademik ortamlarda tecrübe kazanmaları, bağımsız olan, meraklı ve kendinden emin bir şekilde öğrenenler olmaları, gelecek için hayal kurmaları ve kendi kariyerlerini keşif için yolculuğa çıkmalarını desteklemek amaçlanıyor.

5-18 Yaş Grubu

Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAÜ Çocuk Üniversitesi), 5-18 yaş grubu çocuk ve gençler  için; sanat, spor, sosyal bilimler, teknoloji, matematik ve fen bilimleri alanlarında 16 Temmuz 2018’den sonra eğitimlere başlanacak. Eğitimler akademisyenlerin çalışmak istediği yaş grubu ve tespit edecekleri saatlerde üniversiteye ait mekânlarda sürdürülecek.

Programlar, http://www.pau.edu.tr/paucgem/tr web adresinde açıklanacak, ön kayıtlar, programların başlangıç tarihinden 15 gün evvel “Başvuru” kısmında bulunan “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulup gerçekleştirilecek. Kesin kayıtlarsa programın başlangıç tarihinden 5 gün evvel Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4. Kat 418 No’lu ofiste gerçekleştirilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.