Piknik Keyfi Cehenneme Döndü

Piknik Keyfi Cehenneme Döndü

Acıpayam’da bugün herkesi kahreden bir olay meydana geldi. Serinlemek amacı ile gölete girmiş olan iki kardeşten bir tanesi vatandaşların yardımları ile kurtarılırken, diğeri hayatını kaybetti.

A+A-

Üzücü olay Denizli ilinin Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi'ndeki sulama gölette meydana geldi. Serinlemek için gölete giren kardeşlerden bir tanesi boğularak can verdi. Edinilen bilgiye göre, Yassıhöyük

Mahallesi'nde yaşayan Ramazan Kasal, ailesiyle beraber Alaattin Mahallesi'ndeki sulama göletin yanına pikniğe geldiler. Alaattin Göleti'nin yanında eşi Songül ile piknik yaparlarken çocukları 11 yaşındaki Osman ve 5 yaşındaki Esila Melike göletin yanındaki eski yolda oyun oynuyorlardı.

 

Bu esnada yolun göletin içerisine doğru girmiş olan kısmına doğru ilerleyen çocuklar kısa bir zaman sonra çığlık atmaya başladılar. Göletin yanında olan vatandaşlar sesleri işittiler ve hemen çocukların yardımına koştular.

Çevrediler Esila’yı Kurtardı

Vatandaşların çabaları ile göletten kurtarılan minik Esila, ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Suyun içerisinde kaybolmuş olan Osman Kasal'ın bulunması için Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma bağlı olan dalgıçlar, arama çalışmalarını başlattılar. Ekipler 1 saat devam ettikleri çalışmalardan sonra 11 yaşındaki Osman'ın cansız bedenide ulaştılar.

 

Jandarma ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemi alındı. Çocuklarını kaybeden aile gözyaşları içinde sinir krizlerine girdi. Küçük Osman’ın cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine gönderildi. Kurtarılmış olan Esila Melike Kasal'ın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.