Planlanandan Önce Bitecek

Planlanandan Önce Bitecek

Pamukkale Belediyesi’nde Başkan Hüseyin Gürlesin’le başlamış olan ilçedeki değişim çalışmaları aralıksız sürüyor. 2017’nin sonunda başlatılmış olan ve 85 milyon TL’lik bütçeye sahip dev üstyapı atağı İncilipınar Mahallesi’nde devam ediyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, altyapısı tamamlanmış olan Deliktaş, İncilipınar, Fatih Mahallelerinde süren üstyapı çalışmalarının planladıkları gibi 2018’in sonuna dek bitmiş olacağını dile getirdi. Başkan Gürlesin, İncilipınar Mahallesi’nde süren üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyip gidişat ile alakalı bilgi aldı.

 

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

 

Pamukkale Belediyesi’nin İncilipınar’da süren çalışmaları ile alakalı görüşlerini ifade eden vatandaşlar, Pamukkale’ye İncilipınar’a yakışan bir çalışma olduğunu söylediler. Minik bir vatandaş Muhammet Efe Tıraşçı, artık yollarda çok daha rahat bisiklet kullanabildiklerini ve evlerinin önünün daha güzel olduğunu belirterek Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti. Abdülkadir Kul isim vatandaş da, çalışmaların hızla sürdüğünü,  belirterek, yolların eskisinden daha güzel olduğunu söyledi.

 

İNCİLİPINAR MAHALLESİ’NDE DEĞİŞİM HİSSEDİLMEYE BAŞLANDI

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, toplam 165 bin metrekarelik alanda, 145 sokak, 5 cadde, 1 bulvarı içine alan ve 8 bölümden meydana gelen İncilipınar Mahallesi’nde ki üstyapı çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini ifade etti. Üstyapı çalışmalarını yakın bir şekilde takip eden Başkan Gürlesin, çalışmaların Kasım ayı sonu itibari ile bitirilmesinin planlandığını, fakat kendilerinin mümkünse planlanandan daha önce bitirme amacı olduğunu,  amaçlarının vatandaşın mağduriyetin en aza inmesi olduğunu, sıkıntının en aza inmesi sebebi ile çalışmaları etap etap yaptıklarını, şimdi 8 etabın 5’inin tamamlandığını, bu sistem ile İncilipınar’da 2 ay evvel, Deliktaş’ta 3 ay evvel bitireceklerini , bu mahalleye ayrılmış olan bütçenin 20 milyon TL olduğunu, bugüne dek İncilipınar’da 72 bin m2 yol parke döşediklerini,  amaçlarının en iyi en güzeli vatandaşlara en hızlı bir biçimde bu çalışmaları vermek olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.