Projeler Hakkında Genel Başkana Bilgi Verdi

Projeler Hakkında Genel Başkana Bilgi Verdi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi CHP İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Başkan Doğan, Merkezefendi’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İl Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanımız Sayın Ali Osman Horzum ile birlikte Genel Merkezimizde ziyaret ettik. Tarımdan kültüre, eğitimden kadına, her alandaki sosyal belediyecilik çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız önemli projelerimizle ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımıza, görev süremiz boyunca hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi ve getirmeye devam edeceğimizi söyledik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Merkezefendili ve Denizlililere sevgi ve selamlarını iletti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.