Protokolden “Polis Haftası” Mesajı

Protokolden “Polis Haftası” Mesajı

Polis Haftası münasebeti ile Denizli protokolünden kutlama mesajları yayımlandı.

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan

Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, insan haklarına saygı ve hukuk çerçevesinde, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir.

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum. Polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen Kahraman Polislerimize bir kez daha Allah' tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

Cansiperane bir anlayışla görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın Türk milletinin gurur ve övünç kaynağı olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası'nı yayımladığı mesajla kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve toplumsal huzuru tesis etmek için 174 yıldır cansiperane bir anlayışla görev yaptığını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Polis teşkilatımızın ülkemizin huzur ve güven içinde olması için başta hain terör örgütleri olmak üzere her türlü suç ve suçluyla mücadelede ortaya koyduğu başarı milletimizce gurur ve övünç kaynağıdır" diye konuştu.

Türk Polis Teşkilatı'nın aynı zamanda milli birlik ve beraberliğin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, mesajında şunları kaydetti: "Vatanımızın her noktasında görev yapan emniyet teşkilatımıza yardımcı olmak hepimizin asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, necip milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için büyük bir fedakarlıkla çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü kutlar, kutsal vazifelerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize şükranlarımı sunarım."

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ

“10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın can ve mal güvenliği, huzur ve güven ortamını sağlamak için büyük bir özveriyle gece gündüz yılmadan 174 yıldır görevi başındadır.

Kuruluşundan bugüne kadar ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü Kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Emniyet Teşkilatımız; Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlama noktasındaki kutsi görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir.

Dürüst ve Özverili

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensuplarımız; insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Devletimizin bekası için huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan ve bu kutsal görevi her türlü zorluk ve hatta imkânsız şartlar altında ifa eden Emniyet Teşkilatının tüm mensuplarının 174. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum.  Vatanımızın ve vatandaşlarımızın birliği, dirliği, huzuru ve güvenliği için şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyor; görevi başında bulunan ve emekli olan polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Polis Teşkilatı’nın 174’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Türk Milleti olarak gözbebeğimiz Polis Teşkilatımızın 174’üncü yılını kutlarım” dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın güvenliğini sağlamak adına canlarını ortaya koyan kahraman tüm polislerimizin emeklerini inkâr edemeyiz. Türk Polis Teşkilatı Türk Milleti’nin gözbebeğidir. Pamukkale Belediyesi olarak, ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve güveni için fedakârca görev yapan tüm polislerimizin yanında olacağız. Bu düşüncelerle, vatan topraklarımızın dört bir yanında büyük özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Türk Polis Teşkilatımızın 174’üncü yıl dönümünü kutlar; şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.    

DTB Başkanı İbrahim Tefenlili

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili toplumun huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan Polis Teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Polis Teşkilatının ülkemizin köklü kurumlarından biri olduğu ifade eden Başkanı Tefenlili, “Ülkemizin dört yanında büyük bir özveri ile çalışan Polis Teşkilatımız 174 yıllık bilgi ve birikimini günümüz koşulları ile harmanlayarak toplumun huzur ve güvenliğini başarıyla sağlamaktadır. Polislerimizin amansız çalışmaları terör başta olmak üzere bir çok suçu önlemekte, vatandaşlarımıza huzurlu bir yaşam alanı yaratmaktadır. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı minnettarız. Polis Teşkilatımızın 174. Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını en içten duygularımla kutluyor, görevi başındaki Polislerimize görevlerinde üstün başarılar, şehit olan emniyet mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir AKBABA

Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü şer odaklarının faaliyetlerini önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış kutsal vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan polis teşkilatının 174. kuruluş yılı nedeniyle, her kademede görev yapan emniyet mensuplarını kutluyorum. 

10 Nisan Polis Günü, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği şükran günüdür. Halkımızın güvenini kazanmış Polisimizin vatandaşlarımızla iyi iletişim kurarak, bu güveni zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınacağına, halkımıza en iyi hizmeti sunabilme çabası içinde olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü vesilesiyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.